IB aangifte voor ondernemers

HEEFT U HULP NODIG BIJ HET INDIENEN VAN UW JAARLIJKSE BELASTINGAANGIFTE?

Ondernemers met een eenmanszaak of VOF zijn verplicht om een aangifte inkomstenbelasting in te dienen.
Deze aangifte is een variant op de privé aangifte. Het is dus dezelfde aangifte, maar met een ander formulier en uw bedrijfsresultaat wordt hier in meegenomen.

Dit komt omdat een ondernemer met een eenmanszaak, VOF of maatschap ook wel een IB-ondernemer wordt genoemd. De ondernemer en zijn of haar bedrijf zijn voor de belastingdienst hetzelfde. Een loonadministratie is voor u als ondernemer niet aanwezig. Belastingtechnisch is uw inkomen gelijk aan het resultaat van uw bedrijf. Bij een VOF of maatschap wordt dit resultaat verdeeld onder de vennoten.

Bij een BV, NV of LTD is dit anders. Daar is de onderneming een aparte rechtspersoon en bent u als ondernemer in loondienst. Hier is een loonadministratie dan ook verplicht.

 

JDfinance kan u ondersteunen bij de aangifte inkomstenbelasting samen met een controle van de door u gevoerde administratie. Maar ook is het mogelijk dat wij uw administratie compleet verzorgen, waardoor u meer tijd over zal houden voor andere zaken. De keuze hierin is uiteraard aan u.

GEEN DIGID NODIG !!

Wij hebben geen DIGID van u nodig om de aangifte in te kunnen dienen. Dit komt omdat we gebruik maken van een fiscaal softwarepakket inclusief een beveiligde verbinding met de belastingdienst.

JDFINANCE MKB BOEKHOUDKANTOOR

 

HOOFDVESTIGING

JDfinance MKB boekhoudkantoor
Bolderweg 1
1332 AA  Almere
036 845 0084
almere@jdfinance.nl
KvK 56859147

 

NEVENVESTIGING I

JDfinance MKB boekhoudkantoor
Groenekanseweg 246T
3737 AL  Groenekan
030 711 6152
groenekan@jdfinance.nl

NEVENVESTIGING II

JDfinance MKB boekhoudkantoor
Ambachtsplein 16-2
2391 BD  Hazerswoude-dorp
0172 722 189
info@jdfinance.nl